Wraptosti met kip en groente

Deze wraptosti met kip en groente is een snel te bereiden gerecht. Ik gebruik voor deze wrap kant-en-klaar gesneden wokgroente (de Thaise heeft er een pittig rood pepertje in), maar je kunt ook restjes groente uit je koelkast gebruiken. In plaats van een tosti-ijzer kun je de wrap ook in de oven of in de grillpan bereiden.

 

Wat heb je nodig:

 

Per persoon:

1 grote of middelgrote tortilla (eventueel volkoren)

1 portie kipfilet, in blokjes gesneden (net zoveel als je lust)

1 portie Philadelphia light (of andere roomkaas)

1 zakje kant-en-klare roerbakgroente (welke je lekker vindt)

1 tomaat, in plakken

1 eetlepel geraspte 30+ kaas

 

 

 

 

Zo maak je de wraptosti met kip en groente

 

Smeer de tortilla in met de roomkaas.

Bak de kipfilet in een anti-aanbakpan (eventueel met een beetje olie).

Breng op smaak met peper en zout.

Doe de groente bij de kip en bak 2 minuten tot de groente beetgaar is.

Leg het kip-groentemengsel op een helft van de tortilla.

Leg daar bovenop de plakken tomaat.

Strooi er de geraspte kaas over.

Vouw de tortilla dubbel en leg hem tussen de bladen van het hete tosti-ijzer tot hij een mooi bruin korstje krijgt.

 

 

 

Lekker? Deel het recept én sla het zelf op!