Wrap met Brie en mango

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kunt zoveel doen met wraps, de mogelijkheden zijn echt oneindig. Ik hou zelf erg van de ‘less is more’ varianten. Dit is daar eentje van. Hij smaakt heerlijk fris en vult lekker. Gebruik bij voorkeur verse Brie, deze heeft een romigere structuur. Wie niet aan de lijn hoeft te denken, gebruikt lekker dikke plakken kaas. Ikzelf moet de kaas helaas iets dunner snijden. Het rode pepertje moet je naar smaak gebruiken. De een heeft het nu eenmaal graag iets pittiger dan de ander. Je kunt de inhoud van deze wrap aanvullen met reepjes paprika, bosui en koriander. Dan wordt het iets machtiger, maar kun je hem ook serveren bij de snelle (!!!) avondmaaltijd.

 

Dit heb je nodig voor een wrap met Brie en mango

 

1 wrap

1 stukje Brie, in dunne repen gesneden

1 stukje mango, in repen gesneden

1 stukje rode peper, in smalle ringetjes

(hoeveelheden naar smaak)

 

Zo maak je de wrap met Brie en mango

 

Beleg de helft van een wrap met reepjes Brie, mango en rode peper. Vouw hem dubbel.

Verhit een grillpan of koekenpan. Doe een klein beetje (olijf)olie in de pan. Verdeel de olie eventueel met hulp van een kwastje over de bodem.

Leg de wrap in de pan en wacht een paar minuten tot hij wat bruiner kleurt of van die mooie grillstrepen krijgt. Draai hem voorzichtig om en wacht tot de kaas lekker gesmolten is.

Haal hem uit de pan, leg op een bord en snijd hem doormidden. Enjoy!

Tip: als je hem bij de avondmaaltijd serveert, maak er dan een salade bij van veldsla, stukjes ananas, maïs en een gekookt eitje (in partjes). Maak een dressing van 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel citroensap, peper en zout (eventueel fijn gesnipperd knoflookteentje erdoor). Héérlijk!

 

 

Lekker? Deel het recept én sla het zelf op!