Coleslaw

Dit recept is echt wel te makkelijk voor woorden, maar echt lekker fris, bijvoorbeeld bij de BBQ. Ik maak het vaak bij een sateetje. Ik gebruik meestal de voorgesneden groente, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een krop spitskool kopen en een bosje wortels en deze in hele fijne reepjes snijden. In mijn geval is het een kwestie van alles in één schaal mikken, roeren… en klaar! MAARRRR voor het allerlekkerste resultaat, maak je het wat eerder op de dag en laat je de smaken wat langer in de koelkast intrekken.

 

 

 

Wat heb je nodig:

200 gram spitskool, in hele fijne reepjes gesneden

150 gram wortel, julienne gesneden (= in hele fijne sliertjes)

4 handjes rozijnen

2 handjes amandelen

Dressing:

5 eetlepels yoghurt (maakt niet uit welke)

1 eetlepel appelazijn

1 eetlepel mosterd

 

Zo maak je het:

Meng de spitskool met de wortel, rozijnen en amandelen.

Roer de ingrediënten voor de dressing door elkaar en schep het door het groentemengsel.

 

Zin in BBQ? Hier vind je de allerlekkerste recepten!

Lekker? Deel het recept én sla het zelf op!